Over ons

RijschoolTV is van mening dat visueel leermateriaal sneller zorgt voor kennis en ervaring. Om te beginnen hebben wij in Harderwijk, de plek waar je je rij examen kunt afleggen, de moeilijkste kruispunten gefilmd. Bij het bekijken van deze kruispunten laten wij je zien hoe het kruispunt eruit ziet, waar je op moet letten als je naar het kruispunt toe rijdt en welke verkeersborden je in de gaten moet houden.

Door het bekijken van deze verschillende kruispunten zal je tijdens je rijlessen de situatie eerder, sneller en beter kunnen inschatten. Als jij weet hoe je deze kruispunten moet benaderen hoef je je daar in de auto geen zorgen om te maken.

De filmpjes zijn ook geschikt voor mensen van buiten Harderwijk die in Harderwijk moeten afrijden. Zij komen niet dagelijks in Harderwijk, maar op deze manier kunnen zij wel de moeilijkste kruispunten bekijken en leren.

Heb jij vragen over 1 van de filmpjes? Heb jij grote problemen met een ander kruispunt, welke nu niet in ons systeem zit? Laat het ons weten. Misschien kunnen we deze nog voor je online zetten en anders kunnen wij dit doen voor een volgende kandidaat!

Via deze weg willen wij alle kandidaten alvast veel succes wensen met hun rij examen en natuurlijk horen we het graag als jij met “onze” filmpjes geslaagd bent!

 

©2024 RijschooTV| Let op! RijschoolTV is geen vervanging voor een rijles of een theorie les. RijschoolTV is een extra ondersteuning!

or

Log in with your credentials

Forgot your details?